PRINTAM INCLUSIV PE PERETE

SASU STUDIO 
 Studio foto profesional Brasov

SASU  STUDIO

GALERIE FOTO

PRINT DIRECT PE PERETE 3D

Datorită capului de printare EPSON, imprimanta noastra poate printa pe orice fel de perete. Putem printa pe perete interior și chiar exterior, pe lemn, pe plastic, pe cauciuc sau pe orice suprafata verticala, inclusiv canvas.

Print pe Orice Suprafață Verticală

Printul pe perete este ideal pentru persoanele fizice, însă acesta este și mai practic pentru firme sau companii ce doresc să-și promoveze imaginea pe un perete de interior sau chiar și exterior.

Print Publicitar

Fie că aveți în minte o imagine cu natură, o imagine pentru copii sau un tablou ce va inspiră, noi putem să printăm această imagine, sau chiar să vă ajutăm să găsiți una pe placul dumneavoastră.

Printăm orice Imagine

Fiecare dintre noi avem în minte o imagine ce ne inspiră, sau care ne dă o stare de bine. De aceea, print pe perete se adresează tuturor, de la copii la adulți,de  la firme la iubitori de natură, la iubitori de tehnologie etc.

Pentru Oricine

Print pe perete vă oferă o garanție de minim 12 ani pentru fiecare dintre printurile realizate de noi. Acestea își păstrează intensitatea culorii chiar și în situații mai puțin prietenoase (raze UV, expunere la căldură sau metode de curățare).

Rezistență în Timp

Print pe perete este aici să vă asiste cu idei si soluții de printing profesionale.

De aceea noi ne asigurăm că imaginea pe care o doriți iese

în formatul și dimensiunea dorită.

Asistență Grafică

GALERIE VIDEO

Galerie Living-uri

Pereții decorați duc living-ul la un nivel superior. Rezultatul este de fiecare dată elegant. Cel mai simplu presupune printarea unei imagini pentru a obține un efect profund.

Printul 3D dă living-ului un aspect de navă spațială care a poposit întâmplător în căldura casei tale. Cu greu îți dai seama din ce sunt făcute, însă de arătat arată tare bine. Modele care se repetă când și când, lumini gândite inteligent care se interpun, sau se infiltrează în designul peretelui, toate ajută atunci când vrei să ai un living statement.

LIVING-uri

Pereți ca-n filme

Galerie Camere Copii

Amenajarea unei camere pentru copii este un lucru care merită luat în serios, deoarece este un proiect în continuă evoluție, pe masură ce copilul înaintează în vârstă și își schimbă gusturile muzicale, materiale și înclinațiile. Camera celui mic este universul lui personal, locul unde trebuie să se simtă în largul său, să aibe parte de confort și relaxare. Cu timpul, copilul va deveni adolescent și își va pune, ușor, propria amprentă în spațiul sau personal. Astfel, ideile tale de decor interior vor fi estompate de propriile lui gusturi, iar cu timpul, va ajunge să atingă stilul lui propriu și original. Până atunci, tot ce poți să faci este să te asiguri că cel mic va avea parte de toate condițiile optime unei dezvoltări armonioase, cu ajutorul mediului care îl înconjoară.

CAMERE COPII

Pereți ca-n filme

Galerie Dormitoare

Pereții decorați duc dormitoarele la un nivel superior. Rezultatul este de fiecare dată elegant. Cel mai simplu presupune printarea unei imagini pentru a obține un efect profund.

Printul 3D dă dormitorului un aspect de căldură în casa ta. Cu greu îți dai seama din ce sunt făcute, însă de arătat, arată tare bine. Modele care se repetă din când în când, lumini gândite inteligent care se interpun, sau se infiltrează în designul peretelui, toate ajută atunci când vrei să ai un dormitor statement.

DORMITOARE

Pereți ca-n filme